OVERNACHTING DUITSLAND .com
campings, hotels, vakantiehuizen, rondreizen, fietsvakanties en wandelvakanties

De Duitse Noordzeekust

Op zoek naar een bijzondere bestemming voor de aanstaande vakantie? Dan is het de moeite zeker waard om het eens over een hele andere boeg te gooien. Bekijk bijvoorbeeld eens de mogelijkheden aan de Noorzeekust van Duitsland. Dit gebied is nog redelijk onontdekt en als je geluk hebt is het hier schitterend weer.

Bovendien leent deze omgeving zich goed om heerlijk te verkennen op de fiets. De mooie vissersdorpjes aan de kust laten zich perfect ontdekken tijdens een heerlijke fietstocht. Er zijn allerlei bedrijven waar je een fiets kunt huren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Of je nu langs zee wilt fietsen of dat je liever langs andere wateren en schapen wilt fietsen, in deze omgeving is beide mogelijk

Maar naast het fietsen zijn er ook allerlei andere mogelijkheden. Zo geniet je met het hele gezin van wadlopen en ontdek je al het moois wat op de bodem van de zee leeft. En zo aan de rand van de Noordzee ontdek je natuurlijk niet alleen het leven op de bodem van de zee, maar ook het leven in de zee. Ga bijvoorbeeld zeehonden spotten vanaf een schip met aan het hoofd Kapitein Dieter.

Lijkt een bezoek aan deze omgeving in Duitsland je wat? Geniet dan van je verblijf in deze omgeving op Park NordseekŸste en boek je verblijf met de CenterParcs actiecode. Overnacht in een luxe cottage en beleef een fijne vakantie!